top of page

vr 02 feb

|

Haarlem

TRAINING: Omgaan met verbale- en mentale agressie

Vrijdag 2 februari geef ik in mijn nieuwe pand de 1e training. Het wordt een dag waarin we veel oefenen met de stof uit de theorie . Je leert snel verschillend gedrag herkennen en leert ook welke interventie je wanneer toepast.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
TRAINING: Omgaan met verbale- en mentale agressie
TRAINING: Omgaan met verbale- en mentale agressie

Tijd en locatie

02 feb 2024, 09:30 – 16:00

Haarlem, Hendrik Figeeweg 1Z, 1e verdieping, 2031 BJ Haarlem, Nederland

Over het evenement

Vrijdag 2 februari geef ik in mijn nieuwe pand de 1e training van het jaar voor maximaal 14 deelnemers. Het wordt een dag waarin we veel oefenen met de stof uit de theorie . Je leert snel verschillend gedrag herkennen en leert ook welke interventie je wanneer toepast; ga je buigen met begrip of ga je duidelijke grenzen stellen en confronteren.

Ook gaan we wat doen met persoonlijke veiligheid zoals je manier van staan en bewust zijn van je omgeving. Al met al een leuke en leerzame dag op een mooie locatie en lekkere lunch. De training is toegankelijk voor iedereen die om wil leren gaan met verbale en/of mentale agressie, dus ben je particulier, zorg professional, horeca tijger, ondernemer of medewerker en kom je in contact met klanten dan is deze training zeker een meerwaarde voor jou!

AANMELDEN: 

Voor aanmeldingen en/of meer info? Stuur een mailtje naar info@thebluebirdcompany.nl, bel 06-52765044 of meld je aan via de website.

INVESTERING:

€ 225,- incl BTW en lunch p.p.

The Bluebird Company

Hendrik Figeeweg 1Z 1e verdieping

2031 BJ Haarlem

www.thebluebirdcompany.nl

Deel dit evenement

bottom of page