top of page

Inhoud coaching agressie regulatie

The bluebird Company

Hoe ga je om met agressie in jezelf? In een traject van een aantal coachingsessies gaan we aan de gang met jongeren en/of volwassenen die moeite hebben om hun eigen agressie te reguleren. De oorzaak van agressie kan verschillende redenen hebben en de agressie zal ook door verschillende gebeurtenissen kunnen worden getriggerd.

 

Tijdens dit traject gaan we kijken naar de sociale vaardigheden, impuls controle en moreel redeneren. Samen gaan onderzoeken waar de agressie vandaan komt, waardoor het wordt getriggerd, wat er in het lichaam gebeurt en wat we kunnen doen om dit goed te reguleren. Het kunnen intensieve sessies zijn waarin we gaan prikken en de weerstand gaan opzoeken, zonder wrijving geen glans.

Het is van essentieel belang dat er contact is tussen mij en de deelnemer(s) om de diepte in te kunnen gaan, zonder aansluiting en veiligheid wordt het niets.

Deze trajecten bestaan uit meerdere sessies en kunnen 1 op 1 of in kleine groepen van maximaal 6 deelnemers. Deze trajecten worden bij voorkeur  verzorgd op onze locatie.
 

Prijzen en mogelijkheden:
Deze trajecten zijn echt maatwerk en worden na een intake en overleg op maat gemaakt.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie per mail of op 06-52765044.

 

bottom of page