top of page

Fysieke Agressie

Type Training:      Fysieke agressie met trainer en trainingsacteur. 

Duur:                     7 uur.

Deelnemers:        Maximaal 10.

Doelgroep:           Medewerkers in diverse beroepsgroepen die in aanraking

                                (kunnen) komen met fysieke agressie.

Onderwerp:         Omgaan met fysieke agressie; verdedigen en overname

                             controle indien mogelijk.

Prijs:                     Op aanvraag

Inhoud training omgaan met fysieke agressie.

The bluebird Company

Deze training gaat over het omgaan met fysieke agressie en het gebruiken van humane begeleidingstechnieken voor bijvoorbeeld in de zorg. Wanneer we te maken krijgen met fysieke agressie helpt praten even niet, het is prioriteit om jezelf en/of anderen te verdedigen en in veiligheid te brengen.

De kans is groot dat we een aantal voortekenen met lichaamstaal en opbouw van emotie voorafgaand aan de fysieke agressie over het hoofd hebben gezien of dat technieken om te deëscaleren niet hebben gewerkt.

Tijdens deze training gaan we veel oefenen met jezelf zo veilig mogelijk te positioneren ten opzichte van de agressor: waar sta je in de ruimte, waar is de uitgang, waar moet je naar kijken, hoe kan je het beste staan, waar houd je je handen en nog veel meer op het gebied van awareness.

We gaan ook oefenen met technieken om jezelf te verdedigen gebaseerd op menselijke reflexen onder stress. Ook trainen we met humane begeleidingstechnieken voor medewerkers in de zorg. De stof in de training wordt aangepast aan de te verlenen zorg; van kinderen tot dementerende bejaarden en alles daartussen.

 

Iedere training wordt gegeven met casuïstiek die naar voren komt uit de intake die wij bij u en/of uw medewerkers doen.

Na deze training hebben uw medewerkers veel tools in handen om weerbaarder te zijn bij fysieke agressie.


De trainingen kunnen verzorgd worden op onze locatie, bij uw organisatie of op een locatie bij u in de buurt. De kosten voor het gebruik van onze locatie bedraagt € 250,- ex BTW per dag en is in ons prachtige pand in Haarlem.

Prijzen en mogelijkheden:
Alle prijzen zijn exclusief BTW. Bij afname van meerdere trainingen of trainingsdagen is korting mogelijk. Het is ook mogelijk om trainingen per dagdeel te verzorgen in de ochtend, middag of avond.

Neem contact met ons op voor meer informatie per mail of op 06-52765044.

 

bottom of page