top of page
Hans Hoedeman

Hans Hoedeman

Over mij

In mijn leven heb ik, net als velen met mij, te maken gehad met verschillende vormen van agressie, van pesten tot fysieke agressie. In mijn tienerjaren ben ik begonnen met vechtsport en zelfverdediging om mijzelf weerbaarder te maken.

 

Na jaren te hebben gewerkt in de bouw en verkoop ben ik mij een paar jaar geleden gaan specialiseren op het gebied waar mijn passie ligt, namelijk; weerbaarheid, gedrag en persoonlijke groei.

Na vele jaren thaiboksen en andere vechtsporten ben ik in 2013 begonnen met het beoefenen van Krav Maga en in 2016 heb ik de instructeur opleiding gedaan met als aanvulling het certificaat VIP Protection in 2018.

Het heeft mij veel voldoening gegeven om mensen technieken bij te brengen in zelfverdediging zodat ze weerbaarder worden en tegelijkertijd wilde ik graag weten wat men kan doen om te voorkomen dat het fysiek wordt. Een aantal jaren geleden ben ik bij REACT Advies&Training gestart met diverse opleidingen op het gebied van agressie en de-escalatie. Sindsdien doe ik met plezier veel opdrachten voor onder andere REACT Advies&Training als senior trainer bij diverse organisaties en instellingen door heel Nederland waar ik heel veel ervaring heb opgedaan. Als trainer verzorg ik diverse trainingen bij zeer uiteenlopende organisaties zoals; zorginstellingen (forensische zorg, verzorgingstehuizen, instellingen voor jongeren, dak- en thuislozen en ziekenhuizen), gemeenten, zwembaden, scholen, winkelketens en casino's.

Een andere kant die ik door de jaren sterk heb ontwikkeld is mentale weerbaarheid, visualisatie, mindset en energetisch werk. Mentale weerbaarheid, visualisatie en mindset komen terug in de trainingen. In de persoonlijke sessies/trajecten maak ik ook gebruik van het energetische werk om meer ruimte te creëren en conditioneringen te transformeren. Het is nu de tijd om deze kwaliteiten samen te brengen om mensen weerbaarder te maken en te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

Het overdragen van kennis en het bevorderen van zelfvertrouwen en weerbaarheid is waar ik echt op aan ga en veel voldoening uit krijg. Bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van anderen is het doel.

Bedrijven en organisaties waar ik diensten aan lever:

REACT Advies&Training

Relevance/Schouten en Nelissen

Risc&Fraud Investigations

Stichting ONS Bank

Voor meer informatie neem dan gerust contact op.

Vriendelijke groet,

Hans Hoedeman

bluebird logo manual.jpg
tim-mossholder-ShmRLyRv-S0-unsplash.jpg

Geinteresseerd?

Benieuwd wat The Bluebird Company voor jou betekenen? 

We komen graag in contact om samen te kijken waar de behoefte ligt en vanuit daar maken we een plan en een offerte op maat. 

We nemen z.s.m contact met u op!

bottom of page