top of page

Aanbod

Voor workshops, trainingen en individuele ontwikkeling kunt u bij ons terecht voor treffende oplossingen en doelgericht werken, samen gaan we opzoek naar de beste opties voor u. Daarnaast verhuren we onze eigen ruimte voor workshops, groep sessies en 1 op 1 sessies.

The Bluebird Company

Verbale  & Mentale Agressie

Deze training gaat over het leren herkennen en omgaan met lastig gedrag namelijk: frustratie en agressie.

Door middel van een gedragsmatrix leren we snel onderscheid te maken tussen verschillend gedrag en worden er tools aangereikt om hier effectief mee om te gaan.

Overval Training

Deze training staat in het teken van overvallen en wordt gegeven aan bedrijven/personeel die te maken kunnen krijgen met een overval zoals winkels en casino's.

 

Overvallen zijn zogeheten 'High Impact Crimes'. Een overval kan een grote impact hebben op slachtoffers en getuigen en op hun algehele gevoel van veiligheid. 

Persoonlijke Coaching

Ieder mens heeft verschillende behoeften en daarom is de inhoud en duur van de persoonlijke coaching echt maatwerk. Tijdens de intake gaan we onderzoeken en bepalen wat er nodig is.

 

De coaching bestaat uit het veranderen en/of bijstellen van de mindset, verwachtingen en doelstellingen.

Fysieke Agressie

Deze training gaat over het omgaan met fysieke agressie en het gebruiken van humane begeleidingstechnieken voor bijvoorbeeld in de zorg.

Wanneer we te maken krijgen met fysieke agressie helpt praten even niet, het is prioriteit om jezelf en/of anderen te verdedigen en in veiligheid te brengen.

Coaching Agressie Regulatie

Coaching Agressie Regulatie is coaching voor jongeren en/of volwassenen die moeite hebben om hun agressie te reguleren. Dit is een traject van een aantal coachingsessies waarin we met verschillende werkvormen gaan onderzoeken waar de agressie vandaan komt en/of waardoor de agressie wordt getriggerd om vervolgens te leren hoe deze agressie is te reguleren.

The Bluebird Space

Prachtige ruimte in de Waardepolder te Haarlem met uitzicht op het Spaarne, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien.

tim-mossholder-ShmRLyRv-S0-unsplash.jpg

Geinteresseerd?

Benieuwd wat The Bluebird Company voor jou betekenen? 

We komen graag in contact om samen te kijken waar de behoefte ligt en vanuit daar maken we een plan en een offerte op maat. 

We nemen z.s.m contact met u op!

bottom of page